logoGTI

Wil jij graag op 1 september

in onze school starten?

Je moet je digitaal aanmelden.

vanaf maandag 25 maart 9.30u tot vrijdag 19 april 17u

De voorrang voor broers en zussen blijft behouden, maar ook zij moeten digitaal aangemeld worden. Voor hen is de inschrijving verzekerd.

Graag stellen we ons aan jullie voor als STEM-DOMEINSCHOOL. Eventueel op 1 september een nieuwe of een andere keuze maken, is niet eenvoudig, maar het is wel een goede keuze als techniek je aanspreekt. We willen bij deze studieoriëntatie graag iets betekenen. In de eerste plaats omdat we zeer sterk geloven in de geweldige toekomstmogelijkheden van een STEM-opleiding. Maar ook, en misschien is dat wel het belangrijkste, omdat we door ervaring weten hoe ontzettend belangrijk het is om in een studiekeuze een match tussen je talent en de gekozen opleiding te vinden.

 

Hoe de school verkennen? Wij stellen jullie – indien er interesse is – het volgende voor:

 

  • Vraag eventueel via het formulier een individueel begeleid bezoek aan: op afspraak gidsen we jullie dan graag door onze school.
  • Contacteer de school telefonisch en vraag er op los: heel graag staan we jou te woord of vraag of we jou willen contacteren.

 

THUISKOMEN OP SCHOOL is onze slogan maar deze manier van school maken kan je niet gemakkelijk vangen in een brief of op een web-pagina. Daarom stellen we ons graag ook persoonlijk via een bubbel-bezoek voor om op die manier ons aan jullie voor te stellen als STEM-domeinschool waar je kan thuiskomen. De klemtonen binnen ons opvoedingsproject én onze leerlingenbegeleiding worden immers hierdoor gekenmerkt.


Wij hopen zeker op een of andere manier jullie vragen te kunnen beantwoorden indien er vragen zijn rond een studiekeuze voor STEM-technieken.


Tot later?! Tot gtiDUFFEL!