logoGTI

Wil jij graag op 1 september

in onze school starten?

vanaf 18 februari

tot 10 maart

als je een broer of zus op onze school hebt

vanaf 11 maart

In alle andere gevallen

vanaf 19 aprilGraag stellen we ons aan jullie voor als STEM-DOMEINSCHOOL. Eventueel op 1 september a.s. een nieuwe of een andere keuze maken, is niet eenvoudig, maar het is wel een goede keuze als techniek je aanspreekt. We willen bij deze studieoriëntatie graag iets betekenen. In de eerste plaats omdat we zeer sterk geloven in de geweldige toekomstmogelijkheden van een STEM-opleiding. Maar ook, en misschien is dat wel het belangrijkste, omdat we door ervaring weten hoe ontzettend belangrijk het is om in een studiekeuze een match tussen je talent en de gekozen opleiding te vinden.

 

Maar hoe de school verkennen in deze rare omstandigheden met heel wat beperkingen, waar een infoavond en een opendeurdag begrippen uit het verleden lijken? Wij stellen jullie – indien er interesse is – het volgende voor:

 

  • Vraag eventueel via het formulier een bubbel-bezoek aan: op afspraak gidsen we jullie (corona-proof) dan graag door onze school.
  • Contacteer de school telefonisch en vraag er op los: heel graag staan we jou te woord of vraag of we jou willen contacteren.

 

THUISKOMEN OP SCHOOL is onze slogan maar deze manier van school maken kan je niet gemakkelijk vangen in een brief of op een web-pagina. Daarom stellen we ons graag ook persoonlijk via een bubbel-bezoek voor om op die manier ons aan jullie voor te stellen als STEM-domeinschool waar je kan thuiskomen. De klemtonen binnen ons opvoedingsproject én onze leerlingenbegeleiding worden immers hierdoor gekenmerkt.


Wij hopen zeker op een of andere manier jullie vragen te kunnen beantwoorden indien er vragen zijn rond een studiekeuze voor STEM-technieken.


Tot later?! Tot gtiDUFFEL!