telefoon2 015 31 34 37       email icon info@gtiduffel.be

 

Techniekdagen : zaterdag 23 maart of maandag 8 april

Op zaterdag 23 maart en maandag 8 april organiseren we in GTIduffel een echte techniekdag.  Ons team van praktijkleerkrachten laat jullie kennismaken met de wondere wereld van techniek en wetenschap. Heb je interesse in techniek, dan is deze dag echt iets voor jou!

Wat mag je van deze dag verwachten?

In de voormiddag kan je je uitleven in het atelier. We maken een draadloze LED-leeslamp met een strak design. Ben je aan het werk aan je bureau of heb je graag wat sfeerlicht naast je bed, je verplaatst deze lamp zonder probleem. Boren, knippen, vijlen, plooien, monteren, … je kan je helemaal uitleven in deze workshop.

Na een deugddoende pauze gaan we in de namiddag aan de slag met onze klasrobots van Lego. In deze workshop leren we je stap voor stap onze WeDo-robot te programmeren. Je krijgt uitdagende opdrachten voorgeschoteld die je door jouw robot laat uitvoeren. Bekijk al zeker eens het filmpje van deze robot.

Eindigen doen we onze techniekdag met een creatieve workshop in onze lasafdeling.

We starten om 9.00u en eindigen om 16.30u in onze STEM-domeinschool. Wij zorgen voor versnaperingen en een stevige lunch. Je hoeft dus niets mee te brengen. We nodigen ook graag de ouders uit om op het einde van de dag mee te genieten van het eindresultaat!

De drie workshops geven iedereen de kans om zijn of haar talenten te ontdekken. Vergeet je zeker niet in te schrijven voor vrijdag 22 maart 2019 (techniekdag van 23 maart) of voor zondag 31 maart 2019 (techniekdag 8 april) via dit inschrijvingsformulier. Tot dan! Tot GTI Duffel!

LEDlamp